Testimonials

Aanbesteding hulpmiddelen Stedendriehoek

CBP heeft in 2013 de aanbesteding van hulpmiddelen Wmo begeleid voor tien gemeenten in de Stedendriehoek met in totaal 490.000  inwoners.Voor de gemeenten was het belangrijk dat aan het schrijven van de offerteaanvraag, de… lees verder »

Aanbestedingstraject ‘Voeding’ met emotie

Afgelopen half jaar heeft CBP de AWBZ instelling De Noorderbrug bijgestaan in een Europese openbare aanbesteding voor Verse voeding en Droge Kruidenierswaren. Stichting de Noorderbrug is een instelling die zich inzet voor… lees verder »

Gemeente Oss bespaart mede dankzij besparingsplan CBP

CBP stelt besparingsplan op voor gemeente Oss Zoals vele gemeenten staat de gemeente Oss ook voor besparingsdoelen. Om deze te realiseren is vanuit verschillende invalshoeken gekeken naar mogelijkheden. Voor het onderdeel… lees verder »

Stichting RIJK voert Spendanalyse uit met de ABC-analyse van CBP

Stichting Rijk voert haar Spendanalyse uit met de ABC-analyse van CBP Zo'n 11 gemeenten in Noord-Holland nemen deel aan de samenwerkingsorganisatie Stichting Regionaal Inkoopbureau Ijmond en Kennemerland (RIJK). Om inzich… lees verder »

Gemeente Maastricht

Inkoopfunctie bij de gemeente Maastricht Sinds februari 2011 werk ik voor CBP als inkoop –en aanbestedingsadviseur twee dagen per week bij de Shared Service Centre van de gemeente Maastricht. Mijn kerntaken bestaan uit he… lees verder »