Abos

Abos

Abos, opgericht in 1995, is een specialist in koffieautomaten en ingrediënten koffieautomaten. Met 35 medewerkers zijn zij een mooi bedrijf met een hoofdkantoor en nog 4 depots in Nederland. Naast koffieautomaten levert Abos ook snoep- en frisdrankautomaten. Zij leveren en verplaatsen automaten voor alle soorten bedrijven, instellingen en organisaties. Abos heeft ruim 3000 koffie-, consumptie- en snoepautomaten geïnstalleerd  voor zowel het groot-, midden- en kleinbedrijf, als overheid en gezondheidsinstellingen. 

Abos wordt dagelijks geconfronteerd met aanbestedingen. Om haar klanten tegemoet te komen, wil zij hier graag op inschrijven. CBP heeft Abos geadviseerd bij haar offertemanagement, ook wel bidmanagement genoemd. Dit houdt in dat CBP samen met Abos een goede procedurele en inhoudelijk offerte opstelt. CBP heeft zowel veel ervaring in bidmanagement als in inkoopadvies bij aanbestedingen, waardoor zij goed op de hoogte is op de wensen en mogelijkheden van zowel inschrijvende als aanbestedende partijen.

CBP heeft Abos al meerdere malen ondersteund en geholpen bij het opstellen van een goede offerte. Zo heeft CBP Abos onlangs nog geholpen bij een omvangrijke aanbesteding. CBP heeft voor Abos het offerteproces kunnen coördineren en aansturen, inclusief het opleveren van de offerte. Maar CBP heeft in dit geval ook inhoudelijke ondersteuning geboden bij het stellen van vragen voor een Nota van Inlichtingen en het opstellen van een goed Plan van Aanpak. Zo zijn we samen tot een succesvol eindproduct gekomen. Bij deze aanbesteding ging de ondersteuning nog een stapje verder daar wij ook bij gesprekken van Abos met de aanbestedende dienst aanwezig zijn geweest met deskundig advies.

Gerelateerde diensten/productgroepen