Profit

United Quality United Quality is gespecialiseerd in advies en ondersteuning op het gebied van wagenpark- en materieelbeheer, werkplaats- en onderhoudsmanagement, duurzaamheidscans etc. Daarnaast houdt zij zich bezig met inkoop en aanbestedingstrajecten voor speciale voertuigen, containers,… lees verder »


Abos Abos, opgericht in 1995, is een specialist in koffieautomaten en ingrediënten koffieautomaten. Met 35 medewerkers zijn zij een mooi bedrijf met een hoofdkantoor en nog 4 depots in Nederland. Naast koffieautomaten levert Abos ook snoep- en frisdrankautomaten. Zij leveren en v… lees verder »


Wienerberger Nederland Wienerberger Nederland professionaliseert haar inkoop samen met CBP. Wij voeren voor Wienerberger een inkoopanalyse uit waarbij zij zich met name focust op hoe er binnen de verschillende vestigingen wordt ingekocht, wat hieraan te verbeteren valt en welke bijdrage inkoopsoft… lees verder »


ABZ Zeist ABZ te Zeist is een Profit organisatie die diensten aanbiedt die de efficiency van bedrijfsprocessen helpen vergroten. ABZ heeft ervaring in voornamelijk de financiële dienstverlening en ‘automotive industrie’ en adviseert in fraude- en riskmanagement, verkoop & distributiem… lees verder »