Overheid

Adviesopdrachten uitvoeren bij de overheid geeft vele extra dimensies. Het geeft een extra politieke en bestuurlijk inhoud aan de adviesopdracht en juist ook de maatschappelijke betrokkenheid geeft het een meerwaarde. CBP behoort tot de belangrijkste spelers op de markt op het gebied van inkoopadvisering bij de overheid. Hieronder en specifiek via het menu links vindt u opdrachtgevers waarvoor CBP met veel plezier haar opdrachten uitvoert.

UMCG Het Universitair Medisch Centrum Groningen (UMCG) is één van de grootste ziekenhuizen in Nederland en de grootste werkgever van Noord-Nederland. Het UMCG vervult daarbij een belangrijke rol in de regio. De missie van het UMCG is bouwen aan de toekomst van gezondheid. Bureau … lees verder »


DEAL gemeenten De DEAL gemeenten zijn een samenwerkingsverband tussen de gemeenten Delfzijl, Eemsmond, Appingedam en Loppersum. Voor bepaalde zaken ontwikkelen de gemeenten samen beleid en geven hieraan uitvoering. Ruim anderhalf jaar geleden is binnen de DEAL-gemeenten gestart met het pr… lees verder »


Gemeente Heerhugowaard Enkele jaren geleden is CBP binnen gemeente Heerhugowaard gestart met het ontwikkelen en implementeren van een centraal gecoördineerde inkoopfunctie. Hiertoe is door CBP een inkoop- en aanbestedingsbeleid opgesteld en zijn er algemene inkoopvoorwaarden en standaard aanbested… lees verder »


Gemeenten Oldambt en Kompanjie De gemeenten Veendam en Winschoten hebben hun inkoopadviesbehoefte Europees aanbesteed en dat heeft voor beide gemeenten geresulteerd in een contract met CBP. Een van de doelstellingen was: inkoopsamenwerking op alle gebieden (beleid - aanbesteden - kennisdelen). Spoedig daa… lees verder »


Waterschap Noorderzijlvest In 2008 is aan CBP opdracht verleend de inkoopcoördinator rol op zich te nemen. Die coördinator moest een ervaren ‘rot’ zijn om de 3 reeds aanwezige inkopers coaching on the job te kunnen bieden. In die tijd was Noorderzijlvest een behoorlijke koploper op het gebied van inko… lees verder »


Energieaanbesteding Voor veel gemeenten is een energieaanbesteding een onbegrijpelijke en dus moeilijke klus. Het is dan ook logisch dat ze steun bij elkaar zoeken. Omdat CBP zich al sinds 2000 bezig houdt met de liberalisering in die markt, kan zij gemeenten goed ondersteunen in het aanbestedi… lees verder »


Gemeente Maastricht De gemeente Maastricht zet CBP in ter versterking van haar inkoopteam. Sinds februari 2011 werk ik als inkoop –en aanbestedingsadviseur twee dagen per week bij de Shared Service Centre van de gemeente Maastricht. Mijn kerntaken bestaan uit het ondersteunen en coachen van de … lees verder »