Referenties

CBP beschikt over veel referentieopdrachten, waarvan u hieronder enkele recente opdrachten vindt omschreven. In het menu kunt u specifieker kijken naar referenties per branche.

UMCG Het Universitair Medisch Centrum Groningen (UMCG) is één van de grootste ziekenhuizen in Nederland en de grootste werkgever van Noord-Nederland. Het UMCG vervult daarbij een belangrijke rol in de regio. De missie van het UMCG is bouwen aan de toekomst van gezondheid. Bureau … lees verder »


De Noorderbrug Voeding is en blijft emotie. Binnen een AWBZ instelling zoals de Noorderbrug, werkzaam in 4 provincies, is  eten en drinken een belangrijk item. Immers al onze cliënten ervaren meerderde keren per dag, net als wij overigens, de kwaliteit en smaak van eten. Het is niet voor … lees verder »


DEAL gemeenten De DEAL gemeenten zijn een samenwerkingsverband tussen de gemeenten Delfzijl, Eemsmond, Appingedam en Loppersum. Voor bepaalde zaken ontwikkelen de gemeenten samen beleid en geven hieraan uitvoering. Ruim anderhalf jaar geleden is binnen de DEAL-gemeenten gestart met het pr… lees verder »


United Quality United Quality is gespecialiseerd in advies en ondersteuning op het gebied van wagenpark- en materieelbeheer, werkplaats- en onderhoudsmanagement, duurzaamheidscans etc. Daarnaast houdt zij zich bezig met inkoop en aanbestedingstrajecten voor speciale voertuigen, containers,… lees verder »


Abos Abos, opgericht in 1995, is een specialist in koffieautomaten en ingrediënten koffieautomaten. Met 35 medewerkers zijn zij een mooi bedrijf met een hoofdkantoor en nog 4 depots in Nederland. Naast koffieautomaten levert Abos ook snoep- en frisdrankautomaten. Zij leveren en v… lees verder »


Oosterlengte Oosterlengte is een professionele zorgketen in Groningen, die zijn sporen zowel intra- als extramuraal heeft verdiend. De dienstverlening van Oosterlengte bestaat onder andere uit thuiszorg, huishoudelijke hulp, verpleging, dagvoorzieningen en een maaltijdservice. Het doel v… lees verder »


Scholengroep OPRON Tot Scholengroep OPRON behoren 20 scholen voor basisonderwijs, een school voor speciaal basisonderwijs en een school voor (voortgezet) speciaal onderwijs in de gemeenten Menterwolde, Stadskanaal en Veendam. Scholengroep OPRON kent twee Dalton-scholen, een Jenaplan school en … lees verder »


Wienerberger Nederland Wienerberger Nederland professionaliseert haar inkoop samen met CBP. Wij voeren voor Wienerberger een inkoopanalyse uit waarbij zij zich met name focust op hoe er binnen de verschillende vestigingen wordt ingekocht, wat hieraan te verbeteren valt en welke bijdrage inkoopsoft… lees verder »


Gemeente Heerhugowaard Enkele jaren geleden is CBP binnen gemeente Heerhugowaard gestart met het ontwikkelen en implementeren van een centraal gecoördineerde inkoopfunctie. Hiertoe is door CBP een inkoop- en aanbestedingsbeleid opgesteld en zijn er algemene inkoopvoorwaarden en standaard aanbested… lees verder »


Gemeenten Oldambt en Kompanjie De gemeenten Veendam en Winschoten hebben hun inkoopadviesbehoefte Europees aanbesteed en dat heeft voor beide gemeenten geresulteerd in een contract met CBP. Een van de doelstellingen was: inkoopsamenwerking op alle gebieden (beleid - aanbesteden - kennisdelen). Spoedig daa… lees verder »