Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

CBP neemt de verantwoordelijkheid voor de effecten van haar bedrijfsactiviteiten op mens en milieu. Wij maken bewuste keuzes om een balans te bereiken tussen People, Planet en Profit. Hierbij richten wij ons ook op groei en innovatie met winst voor mens, milieu en maatschappij en richten wij ons op nieuwe kansen in de markt. Nu en in de toekomst. Dit doen wij binnen ons kantoor middels het gebruik van kantoorartikelen met een milieukeur, verlichtingschakeling middels sensoren, flexwerkplekken / thuiswerkmogelijkheden, mobiliteitsoplossingen en CO2 compensatie. Verder vinden wij het belangrijk als onderneming betrokken te zijn bij maatschappelijke onderwerpen. Hieronder vindt u een greep uit de projecten waaraan CBP een bijdrage levert:

Stichting Tjommie

In een township op het platteland van Zuid-Afrika ontbreken de meest basale voorzieningen zoals schoon drinkwater, medische zorg, werkgelegenheid en scholing. De armoede is groot en mogelijkheden om iets op te bouwen zijn … lees verder »

Schokland 4

De Schokland IV is een zogenaamde botter, een eikenhouten zeilschip met als bouwjaar 1938. De botter was het meest bekende schip van de zuidelijke helft van de voormalige Zuiderzee, door velen geprezen om zijn vloeiende li… lees verder »

Stichting Welzijn Gehandicapten Nederland

Jaarlijks doneert CBP aan de Stichting voor geestelijk en maatschappelijk Welzijn Gehandicapten Nederland. Deze stichting kan daardoor dromen waarmaken voor hun doelgroep. Vanaf 2008 maken 450 verstandelijk gehandicapten e… lees verder »

Kanaalconcert

CBP is sinds 2010 mede sponsor van het jaarlijkse gratis te bezoeken Kanaalconcert aan het mooie Apeldoornse Kanaal. Dat jaar heeft het Orkest van de Koninklijke Luchtmacht opgetreden met Liesbeth List. Daarna volgden Elle… lees verder »

Kwartjesfontein

De Kwartjesfontein werd in 1932 door de Apeldoornse samenleving letterlijk met kwartjes bijeengebracht ter herinnering aan oud-burgemeester Mr. H.P.J. Tutein Nolthenius. “De fontein werd onthuld door prinses Juliana en … lees verder »

Deventer damtoernooi

Jaarlijks sponsort CBP het Deventer Damtoernooi, een intiem toernooi maar een lokaal belangrijke gebeurtenis. In gemeente Deventer heeft CBP een prominente cliënt, waarvoor we in deze vorm wat terug doen. Voor meer Informa… lees verder »

ZOA

Sinds 2011 steunt CBP projecten van ZOA. Vanaf 2012 echter op een nieuwe manier, met een hoge mate van betrokkenheid. CBP heeft zich aangesloten bij het ambassadeursteam voor de projecten van ZOA in Burundi.  Projectprogr… lees verder »

Apeldoornse Ruiter Kampioenschappen

Dit jaar is CBP mede sponsor van de ARK. Een mooi sportevenement in een prachtige omgeving. Qua MVO is het unieke van de ARK dat daar ook de niet bij de hippische sportbond aangesloten ruitertjes uit de gemeente Apeldoorn … lees verder »