Onze cultuur

Combined Business Power BV (CBP) is een groeiend inkoopadviesbureau dat werkzaam is voor zowel het bedrijfsleven (Profitsector) als voor lokale en regionale overheden, onderwijs en zorginstellingen (non- Profitsector). Omdat het inkoopspectrum uitermate breed is, kiest CBP ervoor om daar waar nodig topmensen in te zetten binnen zijn/haar vakgebied; gebundelde kennis dus, vandaar de naam: Combined Business Power. 

Met de groei van het aantal opdrachten, waaronder enkele voor meerdere jaren, groeide ook het personeelsbestand; van drie in 1998 tot bijna dertig medewerkers op dit moment. Het team bestaat uit hoog opgeleide (Academisch en HBO), ervaren en pragmatische mensen met verregaande kennis op het gebied van inkoop. Onze medewerkers zijn echte ‘doeners’ die van afwisseling houden. Het verwerven van kennis en deze uitdragen staat bij ons hoog in het vaandel.

“Combined Business Power wil haar klanten op een professionele en pragmatische wijze adviseren en ondersteunen bij inkoopvraagstukken.”

Kernwaarden die deze missie ondersteunen zijn:

klantgericht
uw vraag is onze uitdaging

samenwerken
met de mensen van de klant

pragmatisch
‘doen’ met verstand van ...!

resultaatgericht
efficiënt en goed