CBP nodigt u uit voor het Symposium ‘Aanbesteden onder de Europese drempel’

Datum: July 13, 2017
Categorie: Algemeen inkoopnieuws
Auteur: CBP

Combined Business Power B.V. nodigt u van harte uit voor het symposium op donderdag 14 september 2017. Gedurende de middag zult u geïnformeerd worden over het onderwerp ‘Aanbesteden onder de Europese drempel’, waarbij wij graag uw input meenemen. Naast het benoemde onderwerp zal er worden ingegaan op het onderwerp Lessons Learned DAS. Indien u graag specifieke aspecten over bepaalde onderwerpen uitgelicht wenst te zien dan vernemen wij dit graag.

Tevens bestaat in september dit jaar CBP 20 jaar en dit willen wij graag aansluitend aan het symposium in de middag vieren. Vanaf 15.30 uur bent u van harte welkom om onder het genot van een hapje en drankje gezamenlijk het jubileum  in te stappen. Vanaf 16.00 uur zal de avond in het teken staan van het 20 jarig bestaan, met als afsluiter een gezamenlijk diner.

Wanneer u interesse heeft in één van de twee of beide dagdelen dan kunt u zich hiervoor aanmelden. Graag ontvangen wij via het aanmeldformulier bij welk dagdeel (of beide) u aanwezig bent.

U bent als organisatie van harte uitgenodigd om deel te nemen aan deze dag. Aan deelname van het symposium en het 20 jarig bestaan zijn geen kosten verbonden.

Voor meer informatie en aanmelden verwijzen wij u naar de officiële uitnodiging (link onder dit bericht).

Wij zien u graag donderdagmiddag 14 september a.s.!

Uitnodiging symposium