Symposia ‘Resultaatgerichte inkoop en contractmanagement Wmo 2016’

Datum: April 20, 2015
Categorie: Algemeen inkoopnieuws
Auteur: CBP

In september 2014 organiseerde CBP samen met enkele gemeenten een symposium over inkopen in het sociaal domein. In navolging daarop hebben we op 31 maart 2015 en 2 april 2015 met deze zelfde gemeenten opnieuw symposia gehouden om terug te blikken op de periode van september 2014 tot maart 2015.

Vier gemeenten uit Midden-Brabant (Goirle, Dongen, Hilvarenbeek en Oisterwijk) en de gemeente Smallingerland hebben ieder hun inkoopmodel toegelicht en de eerste praktijkervaringen gedeeld. Daarnaast zijn op de symposia verscheidene aanbieders van deze contractmodellen aanwezig geweest (Atlantis Zorg, Wil, Zorgkompas, de Noorderbrug) die ieder hun eigen ervaringen en hun visie op de veranderingen toegelicht hebben. Daarnaast was ook VendorLink aanwezig die inging op mogelijkheden voor het vormgeven van het contractmanagement in het sociaal domein.

Met deze middag hopen we gemeenten die nog een keuze moeten maken voor de contractering en inrichting van de nieuwe taken in het sociaal domein inspiratie  gegeven te hebben over mogelijkheden. U kunt natuurlijk ook altijd contact met ons opnemen voor meer informatie. Hieronder vindt u de presentaties van de sprekers: