MINISYMPOSIUM 'MEERJARIG ONDERHOUD WEGEN GEMEENTE OLDAMBT'

Datum: October 31, 2014
Categorie: Algemeen inkoopnieuws
Auteur: Gemeente Oldambt

Op 13 november 2014 presenteert de gemeente Oldambt ervaringen bij de contractering van een tienjarig onderhoudscontract. De gemeente Oldambt heeft overeenkomstig haar langetermijnvisie op de infrastructuur gekozen voor een Best Value Procurement (BVP) aanbestedingsprocedure.

Het tienjarig onderhoudscontract is op basis van de UAV-gc afgesloten met de Oldambstr Wegenbouw Combinatie. Deze combinatie bestaat uit Boskalis Nederland bv en Koen Meijer bv. Deze aannemerscombinatie moet in goede samenwerking met de gemeente het wegennet van Oldambt duurzaam in stand houden.

Het afgelopen jaar kreeg de gemeente vele verzoeken van diverse partijen om informatie te verstrekken over dit project. Daarop heeft zij besloten om op 13 november aanstaande de ervaringen in een minisymposium met alle geïnteresseerden te delen. Is BVP geschikt voor het contracteren van de juiste aannemer voor een meerjarig onderhoudscontract voor bestaande infrastructuur? Hoe werkt een UAV-GC contract voor meerjarig onderhoud van bestaand areaal? Waarom spreekt de aanpak van de aannemer de opdrachtgever aan?

Ook geïnteresseerd?
Het programma vindt u hier: http://www.asfaltblij.nl/media/2087/2014nov13-meerjarig-onderhoud-minisymposium.pdf )

Aanmelden kan via: info-onderhoud@gemeente-oldambt.nl

Aan deelname zijn geen kosten verbonden.