Het CBP kenniscentrum, het antwoord is dichterbij dan u denkt!

Datum: January 16, 2014
Categorie: Algemeen inkoopnieuws
Auteur: CBP, Yvon Jongkind - Steen

Per 1 januari van dit jaar beschikt CBP over haar eigen Kenniscentrum. Met het Kenniscentrum zal CBP haar klanten nog efficiënter en effectiever ondersteunen bij inkoop- en aanbestedingstrajecten en bijbehorende vraagstukken.

Het Kenniscentrum is een samenvoeging van onze juridische afdeling en het projectbureau. Hierdoor wordt de juridische kennis van onze juristen met de praktische kennis en vaardigheden van het projectbureau verenigd. Het kenniscentrum heeft dan ook primair als doel om kennisdeling te faciliteren en actief over te dragen naar de inkoopconsultants van CBP en haar klanten. Daarnaast is het maximaal ontzorgen van haar klanten een ander belangrijk doel van het Kenniscentrum.

Binnen het Kenniscentrum zijn dan ook verschillende expertises vertegenwoordigd en worden werkzaamheden op één plek uitgevoerd. Daardoor kunnen aanbestedingstrajecten efficiënter worden uitgevoerd en wordt de kwaliteit geborgd en continu verbeterd. Doordat het Kenniscentrum een hoogwaardige bijdrage kan leveren aan de werkzaamheden van onze inkoopconsultants zijn deze in staat om zich volledig te focussen op het inhoudelijk adviseren van hun klanten.

Onze klanten kunnen ook rechtstreeks gebruik maken van de diensten en kennis van ons Kenniscentrum. U kunt al uw vraagstukken bij het kenniscentrum neerleggen en er op vertrouwen dat u op korte termijn een kwalitatief hoogwaardig antwoord krijgt. Daarnaast kan het Kenniscentrum u ontzorgen bij aanbestedingstrajecten (op eenzelfde wijze als onze eigen consultants worden ondersteund) en biedt het Kenniscentrum producten die u helpen om uw inkoopfunctie naar een hoger niveau te tillen. Denk hierbij aan de Spendanalyse en de CBPInkooptool.

Om het voor u als klant nog makkelijker te maken is het Kenniscentrum bereikbaar via één loket. Voor al uw (advies)vragen en ondersteuningsverzoeken kunt u contact opnemen met het Kenniscentrum door te mailen naar kenniscentrum@cbp.nl of te bellen met 055-3680816. Binnen het kenniscentrum wordt bepaald welke expertise nodig is voor uw vraag/verzoek en wordt u snel geholpen door de juiste persoon.