Feestelijke opening "het Arsenaal" in de Gemeente Coevorden

Datum: June 27, 2013
Categorie: Algemeen inkoopnieuws
Auteur: CBP, Ilona van der Kaap

Vrijdag 21 juni heeft wethouder Geert Roeles van gemeente Coevorden ‘Het Arsenaal’ feestelijk geopend. Al vanaf de start in 2010 is Combined Business Power hierbij betrokken.

In nauw overleg met de gemeente heeft CBP de aanbesteding voor de architect voor de verbouw van het museum ‘Het Arsenaal’  opgestart en uitgevoerd. Gedurende het project zijn er nog twee procedures doorlopen; de selectie van de aannemers en een aanbesteding voor de inrichting van het Arsenaal. Onze consultants Sjoerd Oskam en Ilona van der Kaap hebben de aanbestedingen voor dit bijzondere project mogen uitvoeren.

 De aanbestedingen zijn succesvol afgerond en hebben ertoe geleid dat de gemeente Coevorden drie partijen kon contracteren (KAW architecten, Geveke Bouw en Kloosterboer Decor). Deze partijen hebben gezamenlijk de afgelopen periode veel werk verzet. Daarnaast hebben onder leiding van projectleider Henk Everts tientallen mensen zich ingezet voor Het Arsenaal zoals medewerkers van het sociale werkvoorzieningsschap, de buitendienst, vrijwilligers en de lijst gaat nog verder door.

 In het Arsenaal huisvesten het Stedelijk Museum Coevorden, de bibliotheek, Tourist Info Coevorden en de historische vereniging Stadt en Heerlickheydt Coevorden. Om de historische sfeer van het museum te benadrukken, werd bij de officiële opening de sleutel gebracht door een heraut op een paard. Nadat de wethouder de deur had geopend, kon iedereen een kijkje nemen in het gebouw. 

Indien u meer informatie over dit mooie project wilt, verwijzen wij u graag door naar de volgende website:
http://www.coevorden.nl/nieuws/nieuwsberichten/item/archive/2013/06/article/wethouder-geert-roeles-heeft-het-arsenaal-geopend-9766.html