Nieuws

CBP nodigt u uit voor het Symposium ‘Aanbesteden onder de Europese drempel’

July 13, 2017 – Combined Business Power B.V. nodigt u van harte uit voor het symposium op donderdag 14 september 2017. Gedurende de middag zult u geïnformeerd worden over het onderwerp ‘Aanbesteden onder de Europese drempel’, waarbij w… lees verder »

Coppa en CBP gaan samen verder!

July 3, 2017 – Coppa en CBP, de nummers één in inkoopadvies in de zorg én in gemeenten, kondigen vandaag aan hun krachten te bundelen. Beide ondernemingen zijn kennisleiders, in hun markt, voor inkoop… lees verder »

Uitnodiging 'Dag van de inhuur'

May 11, 2017 – De wereld van flexibele inhuur staat niet stil. Voor veel publieke organisaties vormt ‘grip op inhuur’ een actueel thema. Belangrijke reden hiervoor is de toenemende vraag naar flexibiliteit en wendbaarheid vanuit de pu… lees verder »

Verbetering duurzame inzetbaarheid

February 27, 2017 – Combined Business Power is in mei 2016 een verbetertraject gestart om de duurzame inzetbaarheid van haar medewerkers te vergroten. In samenwerking met Nieuwhuis Consult zijn wij begonnen met het in kaart brengen van de … lees verder »

Interview: Jeroen van Neer over Publiek Vervoer Groningen Drenthe

January 12, 2017 – Een unieke samenwerking tussen gemeentes, provincies en OV-bureau Groningen Drenthe voor de aanbesteding van doelgroepenvervoer. Om meer te weten te komen over deze bijzondere samenwerking stelde CROW een aantal… lees verder »

Nieuwsbrief Europees-aanbesteden.nl: december 2016

December 19, 2016 – De nieuwsbrief van Europees-aanbesteden.nl, #3 december 2016 is nu online te lezen: lees verder »

Ingrijpen in een lopende overeenkomst nog mogelijk?

December 1, 2016 – Uit een recente uitspraak van de Hoge Raad blijkt dat de mogelijkheden om een overeenkomst welke volgt uit een aanbestedingsprocedure aan te tasten zeer beperkt zijn. Een overeenkomst die gesloten wordt na een kort gedi… lees verder »

Best Value

November 18, 2016 – Best Value B certificering Op 21 en 22 april dit jaar heeft een groot deel van de medewerkers van CBP een interactieve tweedaagse Best Value training B certificaat gevolgd. Tijdens deze training… lees verder »

Craft je eigen inkoop succes

November 11, 2016 – Afgelopen vrijdag heeft CBP gezamenlijk met Inkoop Bureau Midden Nederland de training ‘Craft je eigen inkoop succes!’ gevolgd. Job crafting, wat betekent dit? Job crafting is het aanpassen van werkomgeving lees verder »

CBP geeft gastcollege aan Inkoopminor Hanzehogeschool Groningen

November 7, 2016 – In de afgelopen periode heeft CBP weer een tweetal gastcolleges verzorgt voor de Hanzehogeschool in Groningen. De gastcolleges van CBP zijn al jarenlang een vast onderdeel van de minor inkoopmanagement. In een leuke, in… lees verder »