Loopbaan

Toe aan een nieuwe stap? Behoefte aan meer vrijheid waarin je je initiatieven kwijt kunt, je expertise en je vaardigheden beter kunt ontwikkelen? Bij ons wordt je 'losgelaten'! Met deze term bedoelen we dat je samen met ons doelbewust ontwikkelpunten formuleert die uitdagend genoeg voor je zijn. Hoe je dit bereikt bepaal je grotendeels zelf waarbij wij je de benodigde support bieden. Bij ons kun je ondernemen met het motto 'je werkt om te leven'.

Door de groei van adviesopdrachten en toekomstige ontwikkelingen zijn wij op zoek naar collega's die, na een korte inwerkperiode, op een zelfstandige, enthousiaste en creatieve wijze in staat zijn advies te geven aan onze opdrachtgevers. Samen met een projectmanager en een projectmedewerker pak je het project als team aan en is er veel tijd voor kennisoverdracht en het opdoen van unieke ervaringen.

Omdat ons vak continu verandert en je werk inhoudelijk iedere keer verschilt, organiseren we maandelijks de CBP-Academy waar 6 x per jaar vaardigheidstrainingen worden gegeven door ingehuurde professionals en 6 x per jaar uitgebreid een inhoudelijk thema centraal staat. Hiernaast kies je bewust op welk gebied je wel of niet verder opgeleid of getraind wil worden. Dit heeft onder andere te maken met het feit of je je als specialist of als generalist wilt ontwikkelen.

Bij CBP werk je in een groeiende commerciële organisatie dat met een team van jonge, enthousiaste en pragmatische consultants inspeelt op een veranderende markt. Wij zijn een prestatiegerichte organisatie waar een informele werksfeer heerst. We werken niet vanuit een strakke hiërarchie, maar wel met enkele duidelijke werkafspraken. Je kunt doorgroeien naar projectmanager waardoor je leiding geeft aan consultants welke worden ondersteund door ons projectbureau.

Aan de slag bij verschillende opdrachtgevers, leuke projecten en gewoon weten waar je aan toe bent? Kom dan eens oriënterend praten met een van onze mensen bij ons op kantoor in Apeldoorn!

Je weet nu wie CBP is; lees hier meer over de projecten waaraan wij werken. Geïnteresseerd, maak een afspraak met Leonie Bosgoed (via mail: l.bosgoed@cbp.nl; telefoon: 055 3680816)