Inkooptalent

Inkooptalent is een gespecialiseerd detacheringsbureau voor inkoopprofessionals binnen de inkoopbranche. We beschikken over een groot relatienetwerk binnen de non-profit markt.

Inkooptalent is een onderdeel van Inkoopadviesbureau Combined Business Power (CBP). Onze professionals maken gebruik van het consultantnetwerk, de aanbestedingsjuristen en het projectbureau van CBP.

Kracht van Inkooptalent

  • een professionele werkwijze
  • een ervaren inkoopprofessional op de juiste plek
  • een goede begeleiding / backup van de inkoopprofessionals
  • actuele kennis van de inkoopbranche
  • integer en accuraat
  • pragmatisch en resultaatgericht

CBP Inkooptalent selecteert haar inkoopprofessionals met uiterste zorg. Wij vinden het belangrijk dat wij onze mensen kennen en op elkaar kunnen bouwen. Wanneer een inkoopprofessional zich aanmeldt, plannen wij altijd een kennismakingsgesprek in. Op deze manier leren wij de inkoopprofessional kennen en bespreken we de wederzijdse verwachtingen.

Wanneer wij over een vacature beschikken, kiezen wij afhankelijk van de vacature voor een van de volgende twee procedures. Bij algemene vacatures mailen wij de vacature naar al onze inkoopprofessionals. Bij meer specifieke vacatures zoeken wij gericht naar een inkoopprofessional die past bij de functie. In dat geval nemen wij met deze inkoopprofessional contact op. Wij zullen u nooit aanbieden voor een vacature zonder uw toestemming!

U kunt zich hier direct online aanmelden. Voor verdere informatie kunt u terecht bij mevr. Y. Jongkind-Steen via y.jongkind@cbp.nl en/of 055 - 3680816.