Europees Aanbesteden

De nieuwe aanbestedingswet kent een aantal opvallende wijzigingen ten opzichte van het BAO. Hoe kunt u effectief, doelmatig en rechtmatig Europees aanbesteden? Praktijk versus regels? CBP kan u hier op een professionele en pragmatische wijze bij begeleiden en adviseren om uw aanbestedingen tot een succes te maken.

Als specialist in (Europees) aanbesteden kan CBP de gehele aanbestedingsprocedure begeleiden: van strategiebepaling tot en met contractbeheer. Wij nemen u de gehele procedurele en juridische zorg uit handen. De consultants en aanbestedingsjuristen van CBP doen dit met kennis van wet- en regelgeving en passie voor het inkoopvak. Ons motto is: Doelmatig inkopen binnen de kaders van rechtmatigheid!

Doelmatig
Jarenlange ervaring en opdrachten voor vele aanbestedende diensten zorgen ervoor dat geen enkele productgroep CBP vreemd is. We begeleiden jaarlijks honderden aanbestedingen op verschillende terreinen, zoals de grond-, weg- en waterbouw, ICT, utiliteitsbouw, architectenselecties, facilitaire producten en diensten en de inkoop van bijvoorbeeld huishoudelijke verzorging in het kader van de WMO. We beschikken over ruime specialistische (markt) kennis op deze terreinen. Door het delen en borgen van deze kennis kan CBP, naast een goede procedurele begeleiding, wezenlijke input leveren en zorgen dat uw vraag perfect aansluit bij de huidige markt.

Onze consultants zijn er op getraind om in samenspel met de materiedeskundigen van de opdrachtgever tot het meest gewenste en succesvolle resultaat te komen.

Rechtmatig
Aanbestedingstrajecten zijn doorspekt met specifieke regels en jurisprudentie. Hierdoor wordt Europees aanbesteden vaak gezien als complexe materie. CBP beschikt over ervaren academisch geschoolde juristen, met uitgebreide kennis op het gebied van aanbestedings-, contract- en privaatrecht. Ons team van aanbestedingsjuristen is continu op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en jurisprudentie. Deze kennis wordt actief overgebracht op alle consultants, wat u ervan verzekerd dat uw aanbestedingen verlopen volgens de meest actuele regelgeving en jurisprudentie.

Trainingen
De ontwikkelingen op het gebied van Europees aanbesteden volgen elkaar in hoog tempo op. Wij volgen deze ontwikkelingen op de voet en delen onze kennis graag met u door middel van workshops en trainingen welke aan uw specifieke wensen kunnen worden aangepast.