Detachering, Werving en Selectie via CBP Inkooptalent

U zoekt een inkoopprofessional. Iemand met ruime ervaring in het vak. Die weet waar het over gaat en graag zijn kennis wil delen. Een tendermanager die aanbestedingen of inschrijvingen kan begeleiden of extra capaciteit voor uw inkoopafdeling. Al dan niet tijdelijk. Speciaal voor deze behoeften heeft CBP Inkooptalent ontwikkeld.

CBP Inkooptalent is gespecialiseerd in detachering en werving en selectie van (zelfstandige) professionals in de inkoopbranche. Door ons ruime netwerk van ervaren professionals kunnen we voorzien in inkoopcapaciteit op alle niveaus. U kunt onze professionals inzetten bij het begeleiden en uitvoeren van Europese aanbestedingen maar bijvoorbeeld ook om uw inkoopproces te professionaliseren en rechtmatig, integraal te organiseren. Of dit nu tijdelijke extra capaciteit betreft, werkzaamheden ten behoeve van een specifiek project of opvang van de werkzaamheden voor langere tijd, wij denken graag met u mee.

Unieke Samenwerking
Uniek is dat CBP Inkooptalent niet alleen functioneert als partij welke professionals bemiddelt, maar deze professionals ook actief ondersteuning biedt. Zo kunnen de professionals gebruikmaken van het consultantnetwerk, de aanbestedingsjuristen, het projectbureau van CBP en deelnemen aan onze workshops en trainingen. Voor de professionals garandeert dit een goede financiële administratieve afwikkeling, juridische backup vanuit CBP bij ingewikkelde vraagstukken, collegiale toetsing door de consultants van CBP en continuïteit in de uitvoering van het werk bij ziekte. U kunt hieronder lezen hoe enkele professionals de samenwerking met CBP Inkooptalent ervaren.

"Van de consultants krijg ik zeer goede ondersteuning. Ze reageren zeer adequaat en professioneel op de vele verschillende vragen die ik in de praktijk tegenkom. Ook al werk ik op afstand, gevoelsmatig staat CBP Inkooptalent toch dichtbij. Iemand kan nooit alles in zijn eentje weten. Daarom is het van groot belang dat er een professioneel inkoopbureau op de achtergrond aanwezig is."

"Ik ervaar het als erg positief en kenmerkend dat de mensen van CBP Inkooptalent altijd voor je klaar staan, zowel uitvoerend als bijvoorbeeld eens van gedachten te wisselen."

Onze Werkwijze
Kwaliteit waarborgen we middels een vast stappenplan. Uitgangspunten in onze aanpak zijn onze kennis van de branche, uw organisatie en de inkoopprofessional om zo tot de perfecte match te komen. Persoonlijke betrokkenheid en binding behoren hierbij tot onze kracht. Onze consultants met meerdere jaren ervaring in het werving en selectievak voeren uitgebreide intakegesprekken met elke professional. Wij zijn van mening dat niet alleen de genoten opleiding, werkervaring en professionele vaardigheden inzicht verschaffen in de mate van geschiktheid. Wij doorgronden kandidaten in hun motivatie voor een bepaalde opdracht en zoeken naar de overtuiging die schuilgaat achter de passie voor het inkoopvak. Dit, in combinatie met onze inhoudelijke en actuele kennis van het inkoopvak, maakt dat wij als professioneel gesprekspartner succesvol uw vraag en het aanbod van het juiste ‘inkooptalent’ op de juiste manier bij elkaar brengen.